fbpx

Samsung së shpejti do të fillojë testimin e kamerës periskop të Galaxy S11

Lojërat e provës përdoren për kontrollin përfundimtar të harduerit, përpara se prodhuesi të fillojë të transportojë komponentët. Përveç periskopit, MecaTech prodhon edhe kamera standarde për telefona, së bashku me modulet ToF.

Samsung do të zgjedhë zmadhimin optik 5x për Galaxy S11. Kamera kryesore në telefon duhet të ketë një modul 108MPt, prodhuar nga Samsung Electro-Mechanics, transmeton KosovaPress.

Ndërkohë, janë shfaqur informacione interesante që telefoni tjetër premium i Samsung do të ketë një spektrometër. Është një mjet që analizon përbërjen kimike të objekteve dhe, përveç të tjerash, mund të vlerësojë përmbajtjen kalorike të ushqimit ose të përcaktojë përmbajtjen e alkoolit të pijeve.