Shkon të zgjasë qerpikët, ajo që i ndodh është e tmerrshme (Foto)

Një vajzë vendosi të zgjasë qerpikët duke shkuar në një qendër kozmetike por ajo çfarë i ka ndodhur ka qenë e tmerrshme.
Pas procedurës së kozmetikës vajza ka mbetur me qerpikë të rënë e tepër të dëmtuar siç shihet dhe në pamjet e mëposhtme.

E tmerrshme kjo që i ka ndodhur pasi ka shkuar në një qendër kozmetike për t’u rregulluar vetëm një javë para ditëlindjes, por gjërat kanë dalë jashtë kontrollit.

Produktet kozmetike kanë qenë të lira dhe jashtë standarteve. Gjithmonë duhet të jeni të kujdesshëm me qendrën që zgjidhni dhe produktet që përdorni.