Si të largoni erën e keqe nga këpucët, mësoni sekretin e vogël.

Një palë këpucë të bukura, elegante, me taka nuk mund të shoqërohen me një aromë të pakëndshme kur i heq nga këmbët.

Por çfarë të bësh?
Është fare e thjeshtë, vendosni një bustinë çaji.
Për të larguar erën e këmbëve, ky është një sekret shumë i këndshëm dhe elegant: pasi të jenë tharë bustinat e çajit, vendosi brenda këpucëve për 24 orë.