Sinan Hoxha shan rënd këngëtaren e njohur, teksa ajo po i bënte një video për Instagram

Shokon Sinan Hoxha me sharjen rëndë ndaj këngëtares së famshme shqiptare.

Bëhet fjalë për Rezarta Shkurtën dhe Sinan Hoxhën, të cilët kanë publikuar një video në InstaStory, ku shihen mjaft të lumtur teksa festojnë së bashku. Dhe ne nje moment festiv Rezarta ka dashur te beje nje video me miqtë e saj dhe kur ka filluar videon, këngëtari Sinan Hoxha nuk e kuptoi që po bënte video edhe mendoi se do ishte foto dhe atë moment Sinan Hoxha dëgjohet duke e sharë rëndë, ndërkohë që Rezarta e shokuar nga kjo situatë qesh me të madhe dhe thotë “ky është çmendur”.

E gjithë kjo ishte një shaka mes miqsh por me të vërtetë që veprimi i Sinanit nuk pritej dhe ka habitur të gjithë.