Stuhia apokaliptike e pluhurit e kthen gjithë ambientin në ngjyrë të kuqe

Një stuhi masive e pluhurit nëpër zonat rurale të Australisë, e ka kthyer qiellin tërësisht në të kuq.
Stuhitë si këto mund të shkaktojnë probleme shëndetësore, dhe ekspertët paralajmërojnë se njerëzit me sëmundje respiratore ose kardiovaskulare duhet të qëndrojnë në ambiente të mbyllura kur ato ndodhin

Kjo stuhi ka ndodhur në Klondyce, Wilcannia të New South Wales të Australisë.

Kjo zonë njihet si një nga zonat rurale më të banuara të kësaj krahine.