Sulmohet aktori i njohur, kjo është gjendja e tij

Aktori i njohur i filmave aksion, Arnold Shchwarzenegger është sulmuar derisa po merrte pjesë në Qendrën e Sandtonit në Johanesburg në Afrikën e Jugut.

Incidenti ndodhi gjersa aktori hollywoodian po fotografohen me adhuruesit e tij

Në një video të publikuar në Youtube shihet një njeri që e godet me të dy këmbët derisa sigurimi veprojnë shpejt dhe e arrestojnë personin.

Ish-guverantori i Kalofornisë më vonë u pa në gjendje të mirë teksa po largohen nga qendra e kongresit.