Tenton të vjedh bankën me armën e Nintendos

Një grabitës bankash në Meksikë ka të ngjarë të jetë një lojtar i zjarrtë i Nintendos. Sidoqoftë, sulmi i tij nuk ishte i suksesshëm.
Një njeri në Meksikë u arrestua gjatë përpjekjes për të vjedhur një bankë. Çfarë është shquar në lidhje me grabitjen e bankës është se krimineli nuk përdor një armë të vërtetë, por një pajisje që disa ende mund ta njohin nga rinia e tyre me videolojra

Ishte një NES zapper i mbështjellur me shirit ngjitës të zi. Lightgun u lansua në vitin 1985 dhe është menduar për përdorim në lojëra në Nintendo console NES.

Incidenti ndodhi në Hermosillo , kryeqyteti i shtetit meksikan të Sonorës. Policia lokale ka postuar fotografi të njeriut dhe “armën” në llogarinë e tyre në Twitter.