Tomë Gashi shqelmon paratë e lypsëve në Prishtinë

Avokati i njohur Tomë Gashi është xhiruar duke shqelmuar paratë që një lypës kishte para vetes, derisa po kërkonte lëmoshë në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë. E pak kohë xhirimi doli në media, Tomë Gashi tha se po kryente punën e inspeksionit. 

Gashi në Facebook ka thënë se ka kryer punën e inspeksionit pas dy vjet britmash në sheshin “Nënë Tereza”. 

Tu e kry punen e inspekcionit mas dy vjet britmash te qmendura dit e nat ne sheshin Nënë Tereza ne Prishtine! Keta kan shefa me mercedesa dhe jan tregu per mbi 2 vite grup me i organizuar se inspekcioni i Prishtines.! Keshtu nuk ka ne sheshin Skenderbeu ne Tirane!”, shkruan Gashi në Facebook.

Nuk dihet se çfarë e ka nxitur përplasjen e Gashit me lypsarin, pasi ky i fundit nuk ka dhënë sqarime.

Mbetet të shihet nëse organizatat për mbrojtjen e të drejtave të njeriut të reagojnë për këtë rast.