Tragjedia e madhe në Lushnje/ Flet nëna e të riut që i mörën jetën: Po punonte tokën, ajo ishte toka ime

Një ngjarje e rëndë t ron diti mëngjesin e sotëm fshatin Garunjas në Lushnje, ku si pa sojë e një konflikti mes familjeve të dy vëllezërve, mbeti i vrarë 1 person dhe u plagosën 3 të tjerë.

Nëna eRomeo Hasalla, ka thënë për gazetarët se djemtë e kishin mbjellë me ullinj tokën që ishte bërë shkak për she rrin dhe ko nflikti me kushërinjtë nisi për prishjen e tyre.

“Ajo është tokë-shtet. Çunat e patën mbjellë, është toka ime, vajtën atje dhe nuk di nëna më gjë. Për punë toke. Do ketë prishur ullinjtë që ka mbjellë çuni, vajtën me zetor për të prishur ullinjtë andej”, thotë mes lotësh ajo