fbpx

Universiteti i Oksfordit shpallet si më i miri në botë për të katërtën herë radhazi

Universiteti i Oksfordit ka kryesuar në renditjen më të fundit të universitetit botëror të ‘Times Higher Education’ (THE) për të katërtin vit radhazi.

Lista vjetore vlerëson më shumë se 1.300 universitete në 92 vende në pesë fusha: mësimdhënie, hulumtim, citime, të ardhura nga industria dhe perspektiva ndërkombëtare

Vendin e dytë e zuri Instituti i Teknologjisë në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara.

Përmbledhja e pesë kryesuesve të tri institucioneve të tjera janë Universiteti i Kembrixhit, Universiteti Stanford dhe Instituti i Teknologjisë në Masaçusets.