Vendet që nuk do të kenë rrymë dy ditët e ardhshme

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës.

KEDS njofton qytetarët se në dy ditët e ardhshme në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

10.10.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/6 kV Hani i Elezit – Dalja 6kV Glloboqica (Kodi:40000002) do të ndërprehet:

NS 6/0.4kV Te Meliqët (Kodi:40000002014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 6/0.4kV TS lagjëja e re – H.Elezit (Kodi:40000002016) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 6/0.4kV TS Seqisht (Kodi:40000002017) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 6/0.4kV TS Seqisht 2 Kuka (Kodi:40000002018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 6/0.4kV TS Koliqi gurëthyes (Kodi:40000002019) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 6/0.4kV TS Krivenik (Kodi:40000002020) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 6/0.4kV TS Gur i Bekuar (Kodi:40000002041) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Seqishtë, Krivenikë dhe Gurthyesit Gur i Bekuar.

Arsyeja: Pastrimi trasese, ndërrimi izolatorëve dhe shtrëngim i përҫuesve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV QMI (Kodi:41000011) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkolla e Mesme (Kodi:41000010) prej orës 13:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Lipjan.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjan (Kodi: 61066013) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Lladovë, Llashticë dhe Pasjan.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 35/10kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (Kodi: 60060016) nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 14:30 deri në 15:00

NS 10/0.4kV Malisheva e Muhaxherëve (Kodi: 60060016151) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dobrsinë, Bilincë, Sllubicë, Llovcë dhe Kokaj.

Arsyeja: ndërrimi i trasformatorit dhe ormanit.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Ilirida (ish Shupkovci) – Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Bare – TS Ramizi (Kodi: 71074001025) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Bajgor lagj.Beqiri – Fejzullahu (Kodi: 71074001026) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Bajgor Shkolla(Kodi: 71074001027) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Bajgor Istrefi (Kodi: 71074001028) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Bajgor Lagj.Uka (Kodi: 71074001029) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Bajgor Musovit (Kodi: 71074001030) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Kovaqicë (Kodi: 71074001031) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Lupqe (Kodi: 71074001032) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV Kaqandoll Shkolla (Kodi: 71074001033) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV Bajgor Fabrika e ujit (Kodi: 71074001054) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV Bajgor (Kodi: 71074001056) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bare, Bajgora, Kovaqica, Kaqanolli.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi I izolatorëve dhe shtrëngimi i përҫuesve.

Pejë

1.

Nga TS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Pastrimi I trasesë, ndërrimi I izolatorëve dhe shtrëngimi i përҫuesve.

2.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (kodi 52056006) nga ora 10:00 deri në ora 14:00min.

Vendet: Fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava, Tersteniku .

Arsyeja: Montimi i kabllove Terodal.

3.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zajmi (kodi 52056004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja: Montimi i kabllove Terodal.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashicë – Radoshevc(Kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, shtërngimi i përçueseve, ndërrimi i isolatorëve të demtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Krusha e Madhe (Kodi: 30034011) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatoreve dhe shtrëngimi i perҫuesve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 09:00 deri ne ora 09:15 dhe nga ora 11:00 deri në 11:15min.

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja

Arsyeja: Ndarja e urave (pikës ndarëse) të degëzimit me TS-at 10/0.4kV «Kompania MDK Landovicë” dhe “Graniti Deponija”

3.

Nga Dalja 10kV Rahoveci (Kodi: 30000015) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Kompanija MDK Landovic (kodi 30000015051) nga ora 09:00 deri në ora 11:15min.

NS 10/0.4kV TS Granit Deponija(kodi 30000015040) nga ora 09:00 deri në ora 11:15min.

Vendet: Kompanija DMK dhe Granit Deponija

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe pastrimi trasesë në degëzimin kah Deponia.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cërmjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja: Ngritja dhe montimi I shtyllave betonit ne Bec, Pastrim i trases

11.10.2019

Njoftime për projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Livadicë (kodi 14000011) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: montimi i shtyllave, konzollave, izolatorëve, përçuesit dhe elementeve të tjera te tensionit të mesëm në projektin Lot 4-Podujevë në nënprojektin (Shtedim 3 Te Nysreti).

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi 14000009) nga ora 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2, Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Kyçja e transformatorit të ri.

11.10.2019

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Në TS 35/10kV Prizren 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zjarrfikesat (Kodi:30033011) prej orës 17:00-17:15 dhe 19:45-20:00

Vendet: Zjarrfikesat, rr.Zara, rr.Zanat, rr.Xhemjal Beqiq, rr.Gjeravica, rr.Bajo Topulli, rr. Ibrahim Lutfiu, rr. Fejzi Susuri dhe rr.William Walker.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprësit.

2.

Në TS 35/10kV Prizren 4 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shtrumfat (Kodi:30033011003) prej orës 17:00-20:00

Vendet: rr. Zara, rr. Zanat dhe rr. Xhemjal Beqiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.