Vërshimet: Mijëra njerëz evakuohen në Holandë

Edhe Holanda është prekur nga vërshimet.

Dje, mijëra njerëz në jug të vendit kanë dalë nga shtëpitë e tyre. Njerëzve në qytete dhe fshatra përgjatë lumit Meuse në provincën Limburg iu është thënë që të kërkonin strehim deri të premten pasdite.

Kryeministri Mark Rutte dhe kabineti i tij kanë mbajtur një takim për përmbytjet, shkruan BBC