Vetëvendosje kërkon seancë për arsimin parauniversitar

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se grupi parlamentar i këtij subjekti politik ka dorëzuar një kërkesë në Kuvend.

Përmes saj ata po kërkojnë që Kuvendi të organizojë një debat të veçantë parlamentar në lidhje me përgjegjësinë e Qeverisë së Kosovës dhe institucioneve përgjegjëse mbi organizimin arsimit parauniversitar në Kosovë.