VV e LDK largohet nga Kuvendi pasi Veseli e merr detyrën e kryetarit

Adem Mikullovci pasi e ka ftuar Kadri Veselin për ta marr vendin e tij në krye të Kuvendit, deputetët e Vetëvendosjes dhe të LDK-së e kanë lëshuar sallën, duke bojkotuar fjalimin e Kadri Veselit.

Pasi kryesuesi i seancës Adem Mikullovci ka përfunduar punën e tij, e ka ftuar Veselin në krye të Kuvendit, menjëherë deputetët e VV-së e LDK-së e kanë lëshuar sallën, duke e bojkotuar fillimin e punës së Kuvendit.

Fillimisht kane qene deputetet e VV-se qe e kane leshuar sallen, ndersa pas tyre edhe ata te LDK-se.