Xhinset e kësaj vjeshte (FOTO)

Vjeshta po afrohet dhe tani është koha për xhinse të cilat iu bëjnë të dukeni bukur dhe të ndiheni rehat.

Xhinset e viteve 80’ta janë rikthyer sërish për ju të dashura vajza, prandaj inspirohuni për disa modele të bukura dhe të veçanta.

Format e gjerë nga gjuri, dhe gjiri i gjatë i pantallonave janë vetëm disa nga elementet kryesore që duhet patjetër ti kenë xhinset tuaja.

Shikoni tri modelet që i kemi ofruar më poshtë për ju, dhe zgjidhni atë që iu shkon më së miri.