Xiaomi do të sjell telefonin me ekran që paloset

Smartfonët të cilët palosen janë trendi i këtij viti.Tashmë garës për një model të tille telefoni iu është bashkangjitur edhe Xiaomi

Kjo kompani ka paralajmëruar një smartfonë me ekran i cili paloset dhe lakohet sikur të ishte i kthyer nga jashtë, duke mundësuar një transformim të tij në një tablet.

Ky smartfon i Xiaomi është i veçantë për arsye se mund të paloset nga të dyja anët.