Zgjerohet aksioni i policisë në Karaçevë, policia bastisë shtëpitë e pronarëve të kazioneve

Aksioni i Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës po zgjerohet në Karaqevë të Kamenicës.
Tani policia po kryen bastisje në shtëpitë dhe pronat e pronarëve të kazinove ilegale.
Aksioni po zhvillohet në një perimetër të gjerë dhe deri tani në pranga kanë përfunduar disa të dyshuar.